+48 695 635 785
e-mail: kancelaria@vtec.com.pl

Opinie

Wyślij nam swoją opinię:

Obowiązek informacyjny ( rozwiń )

Administratorem danych osobowych jest  Kancelaria Kredytów i Ubezpieczeń VTEC Consulting Kamila Pietras, z siedzibą w Bydgoszczy ( 85-027) , przy ul. Jagiellońskiej 64/10. Inspektorem Ochrony Danych w  Kancelarii Kredytów i Ubezpieczeń VTEC Consulting jest Pan Mateusz Pietras dostępny pod adresem email: m.pietras@vtec.com.pl. Dane przetwarzane są na podstawie art. 6 ust 1, lit a, b i f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z 27 kwietnia 2016 r., tj. RODO, oraz zgody osoby, której dane dotyczą, która może być w każdym momencie wycofana. Dane przetwarzane są w celu w celu oferowania, obsługi i realizacji usług finansowych, udokumentowania w/w czynności i zapewnienia najwyższej jakości usług dla klientów Kancelarii. Administrator nie udostępnia danych, ani nie przekazuje danych do państw trzecich/ organizacji międzynarodowych.  Kancelaria Kredytów i Ubezpieczeń VTEC Consulting przekazuje dane osobowe następującym kategoriom podmiotów:

-        banki;
-        towarzystwa ubezpieczeń;
-        multiagencje ubezpieczeniowe;

Dane przetwarzane w związku z zawartymi umowami o świadczenie usług finansowych będą przechowywane w czasie niezbędnym do zrealizowania celu,  maksymalnie do 30 lat po zakończeniu współpracy pomiędzy podającym dane a Kancelarią Kredytów i Ubezpieczeń VTEC Consulting. Dane pozyskane na podstawie zgody w celach marketingowych będą przetwarzane do czasu ustania jej ważności. Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do swoich danych, ich poprawiania, sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia, oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. Dane mogą podlegać zautomatyzowanemu przetwarzaniu, w tym profilowaniu. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbedne do realizacji wskazanego celu.

Marcelina Markiewicz
13.03.2018
Kancelaria Kredytów i Ubezpieczeń VTEC Consulting to miejsce a przede wszystkim osoby, które są nad wyraz pomocne. Dla nich moje problemy stały się zadaniem do wykonania, które to zostało wykonane z pełnym profesjonalizmem, zaangażowaniem a przede wszystkim z wysokim stopniem empatii tak rzadkim w dzisiejszym zagonionym świecie biznesu. Szczerze polecam.
Patrycja Miklasz
06.02.2018
"Z pełną odpowiedzialnością polecam korzystanie z usług doradczych Pani Kamili Pietras. Zawsze wytrwale szuka i pomaga w znalezieniu optymalnych rozwiązań finansowych dla swoich klientów. Współpracować z Panią to czysta przyjemność."
Mateusz Budziński
24.11.2017
Szczerze polecam usługi Kancelarii, w szczególności Pani Beaty Szews. Od pierwszego spotkania pełen profesjonalizm i doskonałe podejście do klienta. Co bardzo istotne, potężna wiedza na temat aktualnych ofert kredytów hipotecznych i trafny wybór odpowiednich banków. Doskonały kontakt z Panią Beatą i informowanie o postępach po złożeniu wniosków do banków. Podsumowując świetna obsługa od pierwszego spotkania, do podpisania umowy kredytowej i notarialnej, ponadto, pomoc w ubezpieczeniu nieruchomości.
Robert Płaczkiewicz
30.09.2017
Można by mówić / pisać o pełnym profesjonalizmie, o szerokiej wiedzy, o wachlarzu przedstawianych opcji do wyboru, ale dla mnie zawsze najważniejsze było podejście. Zaangażowanie, to jest słowo klucz. Zawsze miałem i mam pewność, że niezależnie od problemu otrzymam pomoc i najlepsze możliwe rozwiązanie. Pięć gwiazdek to za mało!
Maciej L.
11.09.2017
"Bardzo profesjonalne podejście do mnie jako klienta. Sprawne i szybkie działanie. Dobry negocjator warunków i co najważniejsze przyjemna obsługa. Polecam Kamilę."
Joanna Derengowska
12.04.2017
Polecam w 100%. Fachowo, pewnie, szybko, uprzejmie.
Paulina i Adam T.
22.03.2017
Polecamy Panią Kamilę, która pomaga spełniać marzenia. Profesjonalna i bardzo sympatyczna, pomocna w każdej sytuacji. Dziękujemy i polecamy.
Svetlana Nekrasova Gromulska
22.03.2017
Pełny profesjonalizm oraz zaangażowanie w sprawę klienta! Trafiłam do VTEC Consulting z polecenia i z czystym sumieniem polecę każdemu! Potrafią rozwiązać trudne sprawy i naprawdę zadbać o klienta, wspierając wiedzą, doświadczeniem, dbałością i miłym osobistym podejściem!
Karolina Kaźmierczak
18.03.2017
Tej kancelarii zawdzięczam moje wymarzone mieszkanie. Dzięki pomocy niesamowitej Pani Kamili niemożliwe stało się możliwe. Dawno nie spotkałam się z tak profesjonalnym i ciepłym podejściem do klienta. Indywidualne podejście, ogromna wiedza i dbałość o każdy szczegół. Z czystym sercem polecam każdemu tą kancelarię!
Natalia Ślósarek
27.02.2017
Pełen profesjonalizm. Szybko, dokładnie z myślą o wygodzie i dobru klienta. Polecam!
Beata Grunwald
24.02.2017
Pełen profesjonalizm. Polecam.
Alina Kupny
16.02.2017
Wieloletnia współpraca z Kancelarią Vtec pozwala mi na tak wysoką ocenę pracy tego Zespołu. Dzięki profesjonalnemu i odpowiedzialnemu podejściu do spraw finansowych moi klienci zrealizowali swoje marzenia o własnym mieszkaniu, domu czy działce. Fachowa wiedza i rzetelna weryfikacja klientów pozwala na OCHRONĘ ZADATKU wpłacanego przez nich przy umowach przedwstępnych. Jednocześnie miła i rodzinna atmosfera panująca w Zespole oraz umiejętność przełożenia na język prosty i zrozumiały zawiłości umów kredytowych decydują o bardzo pozytywnym odbiorze wśród klientów mojego Biura. Dziękuję Kamila, Beatka i wszystkim Wam z osobna. Alina - Biuro KUPNY NIERUCHOMOŚCI.
Wioletta Trafna
20.01.2017
Perfekcja i dbałość o klienta, rzeczowa pomoc, polecam.
Lucyna Ulandowska
19.01.2017
Firma rzetelna i profesjonalna. Polecam i zachęcam do korzystania z usług.
Damian Łęski
18.01.2017
Firma godna polecenia, współpracuje z nią od kilku lat. Fachowe doradztwo podyktowane wiedzą i uczciwym i lojalnym podejściem do klienta. Polecam w 100%.
Daniel Zabiegło
18.01.2017
Szybko, rzetelnie i fachowo. Pełen profesjonalizm! Tutaj nie ma rzeczy niemożliwych. Polecam!
Iwona Drażniuk
18.01.2017
Rzetelna firma, polecam na 100%.
Łukasz Drażniuk
18.01.2017
Witam i polecam serdecznie, pełen profesjonalizm i dzięki Wam buduje dom.
Kamila
14.03.2016
"Osoba godna polecenia. Już pierwsze spotkania wskazują na profesjonalizm i znajomość kluczowych dla współpracy zagadnień. Duży plus za ponadprzeciętne umiejętności organizacyjne i wysoką skuteczność w działaniu."
Marcin Niemcewicz
20.02.2016
Jedno spotkanie i wszystko załatwione.
Magda
12.01.2016
Szczerze polecam. Pełen profesjonalizm, szybkość i skuteczność działania oraz dostosowanie do indywidualnych potrzeb. Kompleksowa porada i usługa.
Natalia Żychlińska
11.11.2015
Świetna ekipa,przyjemna współpraca. Dzięki Państwu udało mi się w końcu kupić własne mieszkanie! Polecam
Paulina
20.09.2015
"Wyjątkowo skuteczna, szybka w działaniu. Mocno skupiona na klientach i problemach z którymi do niej przychodzą. Oferuje fachową pomoc i doradztwo na bardzo wysokim poziomie. Mogę powiedzieć tylko "Dziękuję za pomoc i wsparcie."
Kinga T.
11.09.2015
"Jestem bardzo zadowolona, cała "papierologia" poprowadzona wzorowo, kontakt przemiły co ważniejsze konkretny. Mam swoje wymarzone mieszkanie z dobrymi warunkami kredytowymi. Polecam!"
Iza i Michał Ż.
03.04.2015
"Szybko, konkretnie, rzetelnie, fachowo, z pełnym zaangażowaniem! Pełen profesjonalizm. Polecamy z pełną odpowiedzialnością i życzymy Wam bezproblemowego załatwiania spraw!"
Dorota D.
30.03.2015
"Szczerze polecam. Jako pracownik banku współpracuję z Panią Kamilą od kilku lat. Dla swoich Klientów zawsze wynegocjuje najlepsze warunki kredytowe :) Pełen profesjonalizm i ogromne zaangażowanie w sprawy swoich klientów."
Alina i Emil
30.03.2015
"Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pani Kamili, wiedza imponująca, profesjonalizm i rzetelne podejście do klienta. Polecamy usługi w 100%, gdyż wszystko jest załatwiane szybko, sprawnie, solidnie, bez wątpliwości, który bank najlepiej spełnia nasze oczekiwania, tym samym zaoszczędzamy trud i czas który sami musielibyśmy w to wszystko włożyć i zorientować się, jaka oferta na rynku jest dla nas najkorzystniejsza.. a do tego dochodzi jeszcze kwestia negocjacji warunków.. bardzo dziękujemy za fachowa pomoc:) !"
Urszula M.
13.03.2015
"Sprawnie, szybko, fachowo. Zawsze rzetelnie załatwiona sprawa.
Marek B.
10.03.2015
"Wszystkie powyższe opinie w pełni potwierdzają się w praktyce. Pani Kamila stanowi niezmiernie rzadki przykład fachowości, rzetelności, uczciwości i właściwego podejścia do klienta - w jednym. Zawsze odpowie na pytania i wątpliwości, oddzwoni, wyjaśni, doradzi, przypomni. Warto zawierzyć jej usługom. Nie często kogoś tak pozytywnie przedstawiam. P O L E C A M!"
Małgosia P.
08.03.2015
"Dwa lata temu skorzystałam z pomocy Pani Kamili Pietras przy wyborze kredytu na zakup mieszkania. Kiedy tylko dostarczyłam potrzebne dokumenty, niedługo później moja sytuacja została dokładnie rozpatrzona i otrzymałam propozycję kredytu w wybranym banku. Z wyboru jestem do dzisiaj zadowolona. Panią Kamilę mogę również polecić jako kontaktowego, rzetelnego, dokładnego i bardzo profesjonalnego doradcę. Pani Kamila już po zakończeniu doradztwa, przysłała mi wszystkie dokumenty, których wcześniej nie odebrałam, zawsze też pamięta o życzeniach świątecznych, co jest dla mnie niezwykle miłe. Polecam więc gorąco firmę prowadzoną przez Panią Kamilę Pietras! Serdecznie pozdrawiam! Małgosia P. z Bydgoszczy"
Mariusz Ośko
08.03.2015
"Obsługa na najwyższym poziomie, bardzo dobre podejście do klienta, ogromna wiedza w zakresie warunków i zasad kredytów hipotecznych - zdecydowanie większa niż pracowników banków. Polecam w 100%."
Kasia Łukasz T.
07.03.2015
"Rewelacyjna osoba pełen profesjonalizm zaangażowanie, a co najważniejsze chęć pomocy o każdej porze dnia. W 100% polecamy i dziękujemy za pomoc w spełnieniu marzenia o własnym M. Pozdr"
Magdalena Z.
06.03.2015
"Fachowa obsługa, przemiłe i uczynne dziewczyny, polecam na 100%"
Alina Kupny
04.03.2015
"Polecam ! Jako biuro nieruchomości współpracuję z panią Kamili Pietras w zakresie kredytowania zakupu wybranych przez moich klientów nieruchomości. Wszyscy moi klienci bez problemu otrzymali kredyty hipoteczne na zakup na bardzo dogodnych warunkach. Wyrażali bardzo pozytywne opinie o obsłudze i warunkach kredytów jakie uzyskiwali oraz chętnie polecali swoim znajomym. Zdecydowanie polecam - rzetelna oferta, wysoka jakość obsługi, dogodne warunki!
Tomek i Beata
04.03.2015
"Pełen profesjonalizm i klasa. Uzyskanie kredytu na optymalnych warunkach oraz przy minimalnym zaangażowaniu z naszej strony w biurokrację i "załatwianie". Bardzo dobry kontakt i ciepła osobowość. Polecamy bardzo !!!"
Anna i Tomasz Barlik
04.03.2015
"Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Sprawne i szybkie działanie. Dobry negocjator warunków. Polecam usługi
Marta klientaka
04.03.2015
"Pełen profesjonalizm, ogromne zaangażowanie, doskonała przenikliwość biznesowa , życzliwość i otwartość. Serdecznie polecam"
Patrycja i Tomek
04.03.2015
"Pani Kamila to świetny doradca. Szybko i bez żadnych problemów pomogła nam uzyskać kredyt hipoteczny. Wszelkie wątpliwości fachowo wyjaśnione. Z wielką przyjemnością możemy polecić usługi Pani Kamili. Dziękujemy i życzymy wielu sukcesów!"
Edyta i Radek
04.03.2015
"Dzięki Wam mamy nasze wymarzone gniazdko! Warto było zaufać i poczekać dobry kredyt-nie zapomnę tekstu: "chcesz szybko kredyt czy dobry kredyt?" Jednym słowem-cuda się zdarzają :D. Polecamy z czystym sumieniem!"
Daniel Z.
04.03.2015
"Bardzo rzetelny, pogodny i niesamowicie profesjonalny doradca finansowy. Pani Kamila jest obeznana do tego stopnia, że posiada wiedzę nierzadko większą niż sam pośrednik. Dzięki wspaniale zarządzanym czasem jest ze wszystkim na bieżąco, a bieżące sprawy załatwiane są możliwie najszybciej. Serdecznie polecam!"

Powrót

VTEC Consulting

Kancelaria Kredytów i Ubezpieczeń

Bydgoszcz 85-027,
ul. Jagiellońska 64/10
( wejście od ulicy Krakowskiej, 1 piętro )
+48 695 635 785
e-mail: kancelaria@vtec.com.pl
www.vtec.com.pl